spacerspacerspacerspacer
Logo Trip advisor

Welkom in Boutique B&B Droomendaad

   

 

 

 

Als je veel ruimte zoekt is dit tijdelijke 'thuis' in Antwerpen met luxe appartementen, op een steenworp van het Centraal Station, een ideale plek voor uw bed & breakfast.

Echter wanneer u naar Antwerpen komt om zwaar te gaan "stappen" moeten wij u teleurstellen.
Wij willen graag dat onze gasten zich amuseren maar dit mag niet ten koste gaan van de nachtrust van de overige gasten.

Als u zich hierin kunt vinden bent u hartelijk welkom in dit bijzondere huis. Het vormt een prachtig decor voor een onvergetelijk verblijf in Antwerpen. Wij zorgen ervoor dat u niets tekort komt zodat u zich echt op vakantie voelt.
Wij delen graag onze liefde voor dit huis, de omgeving en onze belangstelling voor inrichting, kunst en cultuur.
Onze gebouwen, een prachtig Herenhuis en aanpalende Loft worden regelmatig ingehuurd als locatie voor fotoshoots en filmopnames.

Wij voldoen aan alle eisen van het Vlaams Logiesdecreet en hopen hiermee uw veiligheid en comfort optimaal te waarborgen.


Uw gastvrouw Chantal Tits en 
gastheer Christian Rodriguez

 

 

U verblijft in een inspirerende, artistieke omgeving.

Met plezier tonen wij u dat Antwerpen meer is dan alleen de Meir en de Vogeltjesmarkt. Terug van de ontdekkingen in de stad is het heerlijk nagenieten in onze tuin. Boven zijn de bedden gedekt voor een comfortabele nachtrust.Het zalige ontbijt staat daarna voor u klaar. Verbaas je niet als je 's morgens het gebrul van leeuwen hoort….de wereldvermaarde Antwerpse Zoo is immers vlakbij. In de verte, vanuit de haven klinkt soms een scheepshoorn, het avontuur is begonnen!

Een leuke reactie van een reisblogger:
http://www.actoftraveling.com/2013/04/perfect-bed-breakfast-in-antwerp/